АВТОКОЗМЕТИКАКомплетна козметика за вашиот миленик на четири тркала!

  • Полир за бадажи
  • Автошампони со восок и без восок
  • Старт спреј - Арексонс - Италија
  • Спреј за заштита и освежување на предната маска
  • Одвијачи (подмачкувач)
  • WD-40 - во пакување од 40, 100, 200 и 400 грама.