КонтактИнформации

За контакт Ве молиме пополнете ја формата или јавете се на долунаведените телефони. По праќањето на вашиот маил, љубезно ќе ве контактираат од нашиот центар за грижа на потрошувачи.

КонтактЛокација и мапа

Рик Д.О.О - Битола
ул. Иво Лола Рибар б.б.
7000 Битола
Република Македонија

КонтактTелефони

Телефон: +389 47 254 411
Факс: +389 47 242 828
Моб: +389 75
Моб: +389 75

Мапа - Локација - кликни за да ја погледнеш локацијата детално

Mapa